Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/35/rss/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/35/rss/112" İLE İLGİLİ HABERLER

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Sayın Prof..
Kapadokya Üniversitesi TÜRKÜNİB Üyesi Oldu
Kapadokya Üniversitesi Kazakistan’da gerçekleştirilen Türk Konseyi Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) 4. Genel Kurulu..
Kardelen Koleji Öğrencileri Başkan Süslü’yü Ziyaret etti
Kardelen Koleji 3. Sınıf öğrencileri Yerel yönetimlerin iş ve işleyişleri hakkında bilgi almak için Uçhisar Belediye Baş..
NEVÜ’den “Bâtinîlik ve Alevilik İlişkileri” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de “Bâtinîlik ve Alevilik İlişkileri” konulu panel düzenlendi...
Kapadokya’da Bahar Konserleri Coşkusu Yaşandı
Kapadokya Üniversitesinin Ürgüp Belediyesi ile organize ettiği “Bahar Konserleri” Kapadokya’da coşkuyla tamamlandı. ..
NEVÜ Öğrencilerinden “Bahar Bisiklet Turu” Etkinliği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bisiklet Kulübü, Damla Nevşehir ve Nevşehir Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenle..
Kapadokya Üniversitesinden Muhteşem Fatma Turgut Konseri
Kapadokya Üniversitesinin Ürgüp Belediyesi ile organize ettiği “Bahar Konserleri” kapsamında Ürgüp’te Fatma Turgut konse..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Etkinlik
Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi, Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekişt..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI