Bugun...

"valimiz-inci-sezer-becel-in-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji/s/keywords/valimiz-inci-sezer-becel-in-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji/7/s/keywords/valimiz-inci-sezer-becel-in-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji/s/keywords/valimiz-inci-sezer-becel-in-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji/7/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
İtirafçı FTÖ/PDY Şüphelileri Adli Kontrol Şartı ile Serbest Kaldı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan TOSUN, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasına inanan ve güvenen; Bu Konuda Savcıl..
SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ’ın eşleri Sayın Songül AKTAŞ Hanımefendi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne ba..
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 3 Kişi daha Tutuklandı.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan 3 k..
Kardelen Koleji Öğrencileri Kızılay Haftasını Kutladı
Kardelen Koleji öğrencileri 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası münasebetiyle bir dizi etkinli..
Mustafa Uğur Sendikacılıkta Rekora Koşuyor
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ekim ayı boyunda 133 okul ziy..
Demokrasinin Vazgeçilmez İlkesi: Gazetecilik
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici yayınladığı mesajla meslekt..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yayınladığı bir mesaj ile kutladı...
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : “ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNDE GAZETECİLERİMİZİN PAYI BÜYÜK”
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, hain darb..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI