Bugun...

"ve-buyuksehir-belediyesi-destegiyle/s/keywords/ve-buyuksehir-belediyesi-destegiyle/18/s/keywords/ve-buyuksehir-belediyesi-destegiyle/s/keywords/ve-buyuksehir-belediyesi-destegiyle/18/12" İLE İLGİLİ HABERLER

İki Ortahisar Belediyesi; ''balıklar bizden, limonlar sizden'' adlı ortaklaşa  şölen gerçekleştirdi.
2015 yılının Ekim ayı içerisinde aldıkları karar ile kardeş şehir olan Nevşehir’in Ortahisar Belediyesi ile Trabzon’un O..
Nevşehir Belediyesi Erken Yaştaki Evlilikle Mücadelede Kararlı
2015 sonrası kalkınma hedeflerinin önündeki en temel engellerden biri olarak nitelendirilen erken yaştaki evliliklerin ö..
Nevşehir Belediyesi’nden Uyarı: Yanlış Beyanda Bulunanlara Hizmeti Verilmeyecek”
Nevşehir Belediyesi, Bazı vatandaşların şehir merkezinde ikamet ettiği halde nüfus kayıtlarını belde ve ilçelere aldıra..
Nevşehir Belediyesi’nden Şehitler İçin Yemek
Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği ha..
Avanos Belediyesi, Yiyecek Sıkıntısı Çeken Hayvanlar için Yiyecek Bıraktı.
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kışın soğukta yiyecek bulmakta zorlanan, Kızılırmak içi..
Gençler, Nevşehir Yöresi Halk Oyunlarını Öğreniyor
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen halk oyunları eğitiminde, kursiyerlere Nevşehir yör..
ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
Kuşlar'ın Aç Kalmasını Önlemek Amacıyla Yemliklere Yem Bırakıldı.
Nevşehir ’de dün öğleden sonra başlayan kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kanatlı hayvanlar için, yemliklere Nevşehir B..
Rektör Kılıç'tan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fa..
Özel İnsanlar Renkli Hamurlarla Hayallerini Geliştiriyorlar.
Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, renkli h..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI