Bugun...

"yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/iletisim/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/iletisim/8/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/iletisim/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/iletisim/8/17" İLE İLGİLİ HABERLER

PARMAKSIZ, SALAŞ VE AYDIN “TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROGRAM LANSMANI’ NA BİRLİKTE KATILDILAR
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başka..
Yeni Tip Koronavirüs ve Eğitime Etkisi
Kapadokya Konuşmaları'nın yeni yayınının konukları Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. ..
Basın Vakfı, yeni yönetimini belirledi
Olağan Genel Kurul Toplantısını Zonguldak'ta gerçekleştiren TGC Basın Vakfı'nın yeni yönetimi de belli oldu. ..
TÜRK EĞİTİM SEN’DEN TÜM NEVŞEHİR’E ÇAĞRI YENİ OKUL BİNALARI YAPALIM.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı yazılı basın açıklaması ile artık tüm dünyada olduğu gibi Tü..
YENİ HATTIN DEVREYE SOKULACAK OLMASINDAN DOLAYI 3 MAHALLEDE SU KESİNTİSİNE GİDİLECEK
Nevşehir’in 350 Evler, Esentepe ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerini besleyen eski ana isale hattı borularının devreden ..
YENİ ŞEBEKENİN DEVREYE GİRMESİ İLE BİRLİKTE ESKİ ASBESTLİ SU BORULARINDA ARIZALAR MEYDANA GELDİ
Nevşehir’in bazı mahallelerinde, eski asbestli içme suyu hatlarında yaşanan arızadan kaynaklı su kesintisinin giderilmes..
81 İl Valiliğine Şehir Giriş - Çıkış Tedbirleri Konulu Yeni Bir Genelge
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği Genelgede, tüm Dünyada devam eden ve fiziksel temas, solunum vb. yollarla ç..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
BELEDİYE EKİPLERİ YAĞIŞ İLE BİRLİKTE TEYAKKUZA GEÇTİ
Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri teyakkuz..
DAMAT İBRAHİM PAŞA HEYKELİ YENİ YERİNDE
Nevşehir’in kurucusu, Lale Devrinin ünlü sadrazamı Damat İbrahim Paşa’nın restore edilen heykeli Nejdet Ersan Parkı içer..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI