Bugun...

"yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/2/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/2/3/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR, YENİ TOKİ BÖLGESİNDE SICAK ASFALTLAMA BAŞLIYOR
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oluşturulan Yeni TOKİ bölgesindeki ana yolun sıcak asfaltla düzenlenmesine y..
GİZLİGİDER VE ÜNVER ESNAF VE SANATKARLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkarlarla bir ..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, MİLLETVEKİLLERİYLE PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile birlikte P..
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ’den NEÜ'ye Ziyaret
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve Ak Parti Kurucu Üyesi Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini ziyaret..
 Eski Enerji Bakanı Yıldız, Gülşehir'e Geliyor.
Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Gülşehir İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen halk toplantısına katılacak..
YENİ YÖNETİM SİSTEMİ İLE TEK ADAMLIK DEĞİL, MİLLETİN SİSTEMİ KURULACAK,
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması ile Türk Milletinin tek a..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver : “Yeni Sistemle Kalıcı Siyasi İstikrar Sağlanacak”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Tü..
Hakan Yaman'ın Yeni İş Yerine Ziyaretçi Akını.
Nevşehir Akparti İl encümen üyesi, iş adamı Hakan Yaman'ın yeni açılan iş yerine ziyaretçi akını sürüyor.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Halk Oylaması Öncesi STK'lar İle Bir Araya Geldi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Nevşehir’de faaliyet gösteren dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ..
Nevşehir Devlet Hastanesi Nükleer Tıp Yeni Merkez İnşaatı Hızla İlerliyor
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Yeni Nükleer Tıp Merkezi inşaatı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI