Bugun...

"yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/4/reklam/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/4/reklam/8" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR'E YENİ ÖZEL OKUL
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlimizde kuruluşu tamamlanan Simya Koleji okulunun açılış törenine katıldı. ..
Gülşehir'de Meydana Gelen Kazada Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı.
Gülşehir İlçesi Nevşehir yolu üzerinde motosiklet'in otomobile arkadan çarpması ile meydana gelen kazada Motosiklet sürü..
Gülşehir'de Kaza! 8 Kişi Yaralandı.
Gülşehir İlçesi Çevre Yolu üzerinde meydana gelen kazada; 8 kişi yaralandı.
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi Ankara Kızılcahama..
Karavezir Mahallesi Yeni Su Hattına Kavuştu
Bir süredir Karavezir Mahallesi’nde çalışan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, parsel ve temiz su bağlantılar..
BAŞKAN ARI ODA BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (NESOB) tarafından düzenle..
Gülşehir Belediyesi, Meydana Gelen Sel Felaketine Anında Müdahale Etti
Gülşehir İlçesinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketi zararlarına Gülşehir Belediyesine bağlı ekipler a..
Prof. Dr. Fahrettin Altun'a yeni görev
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazet..
BAŞKAN URGENÇ; 1 MAYIS HAKSIZLIĞA KARŞI HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEKTİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutladı. 1 Mayıs haksızlığa karşı h..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI