Bugun...

"yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/4/reklam/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/4/reklam/8" İLE İLGİLİ HABERLER

Acıgöl İlçesine Bağlı Yuva ve Kozluca Köylerine Yeni Yol.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca köylerini Aksaray İli Yalma..
Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor
‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet verem..
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı İlçe Temsilciliği Bir Araya Geldi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kozaklı ilçe Temsilciliği, yönetim ve yüksek istişare heyeti ile bir araya geldi. ..
Mustafapaşa ve Kapadokya Turizmine Yeni Heyecan
Afet Bölgesi olarak belirlenmiş olan Ürgüp ilçemizin kapanan Mustafapaşa belediyesinin Karataş Mahallesi afet riskinin o..
Milletvekili Gizligider; Toplumun Her Kesimine Yeni Müjdeler Geliyor!
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; Bir yandan otoyol, hızlı tren v..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER’DEN  YENİ TOPLU KONUT MÜJDESİ
Nevşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde 1410 konut ve sosyal donatı alanlarından ol..
BAŞBAKAN YILDIRIM İŞADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir’de gerçekleştirilen ‘İş Dünyası Buluşması’na katılarak sivil toplum teşkilatlarının y..
Türk Eğitim Sen Derinkuyu'daki Eğitimcileri ziyaret ederek eski yöneticilerine teşekkür ettiler.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve Şube Başkan Yardımcısı Memiş Bülbül Derinkuyu’da ki eğitimcilerle..
Gülşehir Eski Esnaflarından İmdat Çetin Vefat Etti.
Gülşehir ilçesinde geçtiğimiz yakın yıllara kadar faaliyetini sürdürdükten sonra emekliliğe çekilen Çetin Market sahibi ..
Gülşehir Çevre Yolunda Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti.
Gülşehir İlçesi Çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI