Bugun...

"yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/9/iletisim/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/s/keywords/yeni-sebekenin-devreye-girmeye-girmesi-ile-birlikte-eski-asbestli-su-borularinda-arizalar-meydana-geldi/9/iletisim/1" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN URGENÇ; 1 MAYIS HAKSIZLIĞA KARŞI HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEKTİR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutladı. 1 Mayıs haksızlığa karşı h..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
Kapadokya Üniversitesinden “Radyolojide Yeni Ufuklar” Sempozyumu
Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Radyolojide Yeni Ufuklar ve Radyasyon Güvenliği” sempozyumu bu ..
Müzebüs’ün yeni durağı Nevşehir
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2018-201..
Ülkücülerden yeni bir kampanya zinciri daha
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir’de “Baba Beni Ocağa Gönder” sloganı ile yeni bir kampanya zinci..
Rektör Bağlı: Üniversite Olarak Türkiye’deki Kalkınmaya ve Milli Gururuna Yakışır İşleri Hep Birlikte Başaracağız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversite olarak Türkiye’deki kalkınmaya ..
Naci Ağbal, Nevşehir'e müjdelerle geldi!...
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı, 64. ve 65. dönem Maliye Bakanı Naci Ağbal Nevşehir'e üç müjdeyle geldi... ..
Seçen ve Arı Sanayi Esnafları İle Biraraya Geldi
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, 31 Mart yerel, seçim çalışm..
Prof. Dr. Aydın NEVÜ’de ‘Birlikte Yaşama Sorunu’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyoloji Topluluğu tarafından "Birlikte Yaşama Sorunu” konulu konferans d..
ASBESTLİ İÇME SUYU BORULARI DEĞİŞTİRİLİYOR
Nevşehir’deki asbestli içme suyu hatlarının PVC içme suyu hattı ile yenilenmesi çalışmalarına başlandı. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI