Bugun...

"yeni-tip-koronavirus-ve-egitime-etkisi" İLE İLGİLİ HABERLER

NEHÜ Resim Alanında Yeni Bir Erasmus Plus Anlaşması İmzaladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile İtalya’da bulunan Accademia Di Belle Arti Di Napoli arasında resim bölümünü k..
Milletvekili Gizligider, Masada ne var? diye soranlar için küçük bir izah!
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; Kale dönüşümde yerinden isteyenlere orijinal bir mimariyle Nevşehir manzaralı..
ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
Nevşehir ve İlçe Adliyeleri'nde FETÖ/PDY Temizliği Yapıldı. 9 Kişi Tutuklandı.
15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından darbe girişiminin bulunulmasının ardından Nevşehir Cumhuriyet Başsa..
Kaynak Ustasından Örnek Davranış
Nevşehir Yeni Sanayi Sitesi’nde 3 yıl önce yaşadığı patlama nedeniyle işyeri ağır zarar gören kaynakçı Mustafa Eskici ’y..
ÖZEL İNSANLAR, KINALI HASAN’I   CANLANDIRACAKLAR
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, Çanakkale Zaferinin ..
Gülşehir'li Mucitten Mükemmel bir Buluş.
Gülşehir ilçesi yeni sanayi sitesi esnaflarından Bayram Ekici'nin Kaza ve yaralanmaları önlemek amacı ile geliştirdiği H..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ceyhan, Oldu.
Gülşehir Adliyesi'nde uzun yıllardır görev alan Bülent Ceyhan, Görev yükseltme sınavı'nda Elde ettiği başarı ile Gülşehi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI