Bugun...

"yeni-tip-koronavirus-ve-egitime-etkisi/3/images/genel/s/keywords/yeni-tip-koronavirus-ve-egitime-etkisi" İLE İLGİLİ HABERLER

TOBB 75. GENEL KURULUNDA PARMAKSIZ’A ÇİFTE ÖDÜL
Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75’inci Genel Kurulu öncesi TOBB’da düzenlenen törende Nevşehir Ticaret..
Prof. Dr. Fahrettin Altun'a yeni görev
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazet..
Üniversite Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Genel Kurulu Yapıldı
Nevşehir Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Vakfının Olağan Genel Kurul Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. ..
GTİ AŞ GENEL KURULU HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıkl..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI TALİP GEYLAN NEVŞEHİR’DE
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz KOCAKAPLAN’ın katılımıyla “Mesleki Sorunlar..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
Kapadokya Üniversitesinden “Radyolojide Yeni Ufuklar” Sempozyumu
Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Radyolojide Yeni Ufuklar ve Radyasyon Güvenliği” sempozyumu bu ..
Müzebüs’ün yeni durağı Nevşehir
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2018-201..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI