Bugun...

"yeni-tip-koronavirus-ve-egitime-etkisi" İLE İLGİLİ HABERLER

Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Kaymaklı-Mazı Arası Yeni Yol Müjdesi.
Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünü Nevşehir / Niğde yol hattına bağlaya..
Acıgöl İlçesine Bağlı Yuva ve Kozluca Köylerine Yeni Yol.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca köylerini Aksaray İli Yalma..
Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor
‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet verem..
Mustafapaşa ve Kapadokya Turizmine Yeni Heyecan
Afet Bölgesi olarak belirlenmiş olan Ürgüp ilçemizin kapanan Mustafapaşa belediyesinin Karataş Mahallesi afet riskinin o..
‘Küresel İklim Değişikliğinin Tarıma Etkisi’ Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen konferansta ‘Küresel İklim Değişikliğinin Tarıma Etkisi’ konusu ele..
Milletvekili Gizligider; Toplumun Her Kesimine Yeni Müjdeler Geliyor!
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; Bir yandan otoyol, hızlı tren v..
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Türker,“Eğitime her türlü desteğe hazırız”
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir’de eğitime yönelik her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER’DEN  YENİ TOPLU KONUT MÜJDESİ
Nevşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde 1410 konut ve sosyal donatı alanlarından ol..
350 EVLER VE YENİ MAHALLE’ DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallelerin ana yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik yürütülen çalış..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI