Bugun...

"yuksekli-koyu-sakinlerine-vatandaslarda-trafik-bilincinin-gelistirilmesi-temali-egitim-verildi/s/keywords/yuksekli-koyu-sakinlerine-vatandaslarda-trafik-bilincinin-gelistirilmesi-temali-egitim-verildi/25" İLE İLGİLİ HABERLER

ŞUBAT AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI’NDA 25.715 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Şubat ayı havalimanı istatistiklerine göre; Şubat ayında Kapadokya H..
Vali Aktaş'dan ''Rıfat Kartal Huzurevi'' Sakinlerine Ziyaret.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında ..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
Ocak Ayında Kapadokya Havalimanı'nda 27,826 Yolcuya Hizmet Verildi
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Ocak ayı havalimanı istatistiklerine göre; ocak ayında Kapadokya Hav..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCUSU MERVE GÜNDÜZ, BÖLGE İKİNCİSİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masa Tenisi sporcusu Merve Gündüz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasy..
TÜRK EĞİTİM SEN; ORTA AVRUPA VE ÇANAKKALE’YE İKİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi her yıl düzenlediği gezi faaliyetlerine 2019 yılında da bir yurt içi bir de yurt dışı tu..
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Yaya Öncelikli Trafik Uygulaması Yaptı
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı olan, Merkez, Derinkuyu, Acıgöl, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, Gülşehir..
Türk Eğitim Sen’den Döneme Anlamlı Başlangıç
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının 2.dönemi ziyaret ettiği okull..
Gülşehir-Alemli Köyü Muhtarı Kaya, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gülşehir ilçesine bağlı Alemli Köyü Muhtarı Musa Kaya’nın cenazesi, Alemli Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI