Bugun...

"agri-dagi-bolgesi" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVŞEHİR KOZAKLI TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ
Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi’nde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde kuruluş çalışmaları devam eden Nevş..
Rektör Aktekin, Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporu Sunum ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valiliğinde yapılan “Tarıma Daya..
NEVŞEHİRLİLER METEOR YAĞMURUNU KAHVECİ DAĞI’NDA İZLEDİ
Nevşehir’de fotoğraf severler ve gökyüzü tutkunları, meteor yağmurunu Nevşehir Belediyesi tarafından Kahveci Dağı’nda dü..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
YENİ TOKİ BÖLGESİNDE SICAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oluşturulan Yeni TOKİ bölgesindeki ana yolun sıcak asfaltla düzenlenmesine y..
SEOUL ve BEIJING’de KAPADOKYA ATAĞI!
Türkiye’nin bir çok yöresinde olduğu gibi bu yıl turizm, maalesef Dünya’da eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgemizde de t..
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ KAZIM AY TÖRENLE UĞURLANDI
Ağrı dağı bölgesine intikal sırasında kayalıklardan düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastane de şehit düşen Aksa..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI