Bugun...

"aksaray-kamu-hastaneleri-birligi-genel-sekreterligi" İLE İLGİLİ HABERLER

Tepeköylüler Dernek Başkanı ve Üyeleri Genel Sekreteri Makamında Ziyaret Etti.
Tepeköylüler Dernek Başkanı, Dernek Üyeleri beraberinde Çakıllı, Ovaören, Hamzalı, Hacıhalli, Tepeköy, Yassıca, Çayiçi, ..
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan genel af açıklaması
Yerel seçimlere sayılı günler kala Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan genel affa ilişkin açıklama geldi.
Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVÜ ve Pakistan Wah Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Pakistan Wah Üniversitesi arasında öğretim ve araştırma elamanları ile..
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’tan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
KÜN İLE TES ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Kapadokya Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türk Eğiti..
Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu,..
NEVÜ SBMYO ile Türk Telekom AssisTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile Telekom AssisTT arasında, öğrencilerin mesleki gelişime yönelik ..
Genel Sekreter Duru'dan Suvermez ve Kurugöl'e Ziyaret
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterİ Kamil Duru, Derinkuyu Suvermez ve Acıgöl Kurugöl köylerine ziyaret gerçekleştir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI