Bugun...

"belediyeler-birligi" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVÜ ve Pakistan Wah Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Pakistan Wah Üniversitesi arasında öğretim ve araştırma elamanları ile..
KÜN İLE TES ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Kapadokya Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türk Eğiti..
NEVÜ SBMYO ile Türk Telekom AssisTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile Telekom AssisTT arasında, öğrencilerin mesleki gelişime yönelik ..
Hacıbektaş MYO ve Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Nevşehir Hacıbektaş İlçe Milli Eğit..
NEVÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği Proto..
Başkan İbaş Türkiye Enerji Kentleri Birliği Toplantısına Katıldı.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Kösen jeotermal enerjinin farklı alanlarda kulla..
Aktaş, Vilayetler Birliği Olağan Genel Meclis toplantısına katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vilayetler Birliği Olağan Genel Meclis toplantısına katıldı.
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BİRLİK ENCÜMENİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir İli Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği 2019 Yılı Nisan Ayı Birlik Encümeni Toplantısı, Valilik Toplan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI