Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/31/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/31/20" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Ünver, Ak Parti İl ve Gençlik Kolları Toplantısına Katılarak, Kitabını İmzaladı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl ve Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına katılarak, g..
13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Nevşehir Valiliği'nden Yapılan açıklamaya göre; 13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçeler..
İLAN; TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN
İLAN; T. C. NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN
 AK Parti Kadın Kolları, Kızılay ve AK Parti Gençlik Kolları NGC'ye ziyaret gerçekleştirdiler.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla; AK Parti Kadın Kolları, Kızılay ve AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir Gaze..
Gülşehir İlçe Kaymakamlığına, vekaleten BAYTOK,  görevlendirildi.
İçişleri Bakanlığınca Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Kaymakamlığına, vekaleten görevlendirilen. Muhammed Sait BAYTOK, 02...
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi'nde Yer Alanların İsim Listesi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatına atanan yeni Başkan ve yönetim şu isimlerde..
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
Kadın Danışma Merkezi, Kadınların Yanında
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezi, şiddete maruz kalan ve risk altında bulunan kadınlara ve çocukla..
MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Feshedildi. Ayrıntılar geldi...
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı aldığı karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatını feshet..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI