Bugun...

"avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/20/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/20/17/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/20/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/20/17/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Geçmişi Hititlere Kadar Uzanan Çömleğin Ünlü Yöresi Avanos
Kapadokya’ya gittiğinizde aklınızda kalacak ve anılarınızı dolduracak yeganelerin peribacaları, yeraltı şehirleri, uçsuz..
Açıkgöz, “Avanos’u, Dünya Markası Yapacağız”
AK PARTİ Kayseri Milletvekili, 25. Dönem Ekonomi Bakanı Sn Mustafa Elitaş’ın ve AK PARTİ Nevşehir İl Başkanımız Mustafa ..
Avanos’ta Kumar Oynayan ve Oynatanlara Yasal İşlem Yapıldı
Avanos’ta Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkan Sağlama Suçundan Bir İş Yerine Adli İşlem Yapıldı.
AVANOS BELEDİYE BAŞKANINDAN VEDA ZİYARETİ
Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Vali İlhami Aktaş’a veda ziyaretinde bulundu.
Vali Aktaş'dan Şehit Fıstıkeken'in Ailesine Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, Nevşehirli Şehit Emre Fıstıkeken’in Şehadete erişinin yıl dönümü neden..
Avanos Kadın Evinin Açılışı Yapıldı
Avanos Belediyesine ait Orta Mahallede bulunan tarihi bina, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün projesi kapsamında “Av..
ŞEHİT ŞAHİN KAYA İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU
Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’ya ithafen tüm şehitlerimiz için Gülşehir İlçesi Merk..
Çiftçi ve Ekibi Şehit Şahin Kaya'yı Unutmadı.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ve Ak Parti ilçe teşkilatı üyelerinden oluşan ekip Şehit Şahin Kaya'yı şehad..
Avanos EMITT Fuarında Tanıtıldı
Avanos Belediyesi EMITT fuarında Avanos’un tarihi, kültürel ve turizm değerlerini tanıttı. Yerli ve yabancı turizm temsi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI