Bugun...

"avanos-ta-taksi-duraklari-dezenfekte-edildi/s/keywords/avanos-ta-taksi-duraklari-dezenfekte-edildi/6/s/keywords/avanos-ta-taksi-duraklari-dezenfekte-edildi/s/keywords/avanos-ta-taksi-duraklari-dezenfekte-edildi/6/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos’ta Torbalar Dolusu Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 25.09.2019 günü Mezbahane Kavşağında, Gülşehir istikametinden gelen araçlar ve şa..
 Vali Aktaş, Avanos yol güzergâhı Polis Uygulama Noktasını denetledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Nevşehir-Kayseri yol güzergâhı üzerinde bulunan Sarıyazı Yo..
Avanos'ta "Tiyatro Günü" Gerçekleştirildi
Yaşar Kemal’in yazdığı Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu ‘nun hazırladığı” “İnce Memed” isimli tiyatro oyunu Amfi Tiyatro..
ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit mezarları ziya..
Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
BEYLER KONAĞI TARİHİ VE MİMARİ DOKUSUNA UYGUN OLARAK RESTORE EDİLDİ
Dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminin bulunduğu Nevşehir Kalesi civarında yer alan tarihi Beyler Konağı’nın resto..
10. Uluslararası Avanos Seramik Sempozyumunda Yapılan Eserlerle Sanat Kordonu Oluşturuldu
“Sanat Duvarı Seramikleri” teması ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merke..
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, ilçelerinde Helikopterli Trafik Denetimi
İçişleri Bakanlığının “Trafik Kazalarını Önleme Planı” konulu talimatı kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı soru..
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Geçmişi Hititlere Kadar Uzanan Çömleğin Ünlü Yöresi Avanos
Kapadokya’ya gittiğinizde aklınızda kalacak ve anılarınızı dolduracak yeganelerin peribacaları, yeraltı şehirleri, uçsuz..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI