Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi/15/images/genel/s/keywords/avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI TALİP GEYLAN NEVŞEHİR’DE
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz KOCAKAPLAN’ın katılımıyla “Mesleki Sorunlar..
“Oda Müziği ve Orkestrası”, Özel Nevşehir Çözüm Temel Lisesi ile ortaklaşa bir konser düzenledi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Anıl Çelik’in ve öğrencilerinin oluştu..
Nevşehir Valisi Aktaş, İlçe Kaymakamları ile toplantı düzenledi.
Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlimizin yönetim, güvenlik, eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal y..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, ilçelerinde Helikopterli Trafik Denetimi
İçişleri Bakanlığının “Trafik Kazalarını Önleme Planı” konulu talimatı kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı soru..
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Geçmişi Hititlere Kadar Uzanan Çömleğin Ünlü Yöresi Avanos
Kapadokya’ya gittiğinizde aklınızda kalacak ve anılarınızı dolduracak yeganelerin peribacaları, yeraltı şehirleri, uçsuz..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı Vefa Kahvaltısı Düzenledi
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Partili yöneticilerle 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI