Bugun...

"baskan-ciftci" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 29 EKİM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir ..
TGF'de Karaca yeniden Başkan
Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu Antalya’nın Alanya ilçes..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
PÜSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Ü..
AVANOS ESNAF ODASI'NDAN BAŞKAN PINARBAŞI'YA PLAKET
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Meh..
Başkan İbaş’dan Zafer Bayramı Mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı’nın 99.yılında bir ..
CHP HEYETİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Tic..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,” Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anl..
Başkan İbaş'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Çiftçi'den Esnaf'a 1000 TL Müjdesi.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan ''Koronavirüs Tedbirleri kapsamında k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI