Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/15/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/15/52" İLE İLGİLİ HABERLER

KÜN İLE TES ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Kapadokya Üniversitesi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Türk Eğiti..
NEVÜ SBMYO ile Türk Telekom AssisTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile Telekom AssisTT arasında, öğrencilerin mesleki gelişime yönelik ..
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKLA..
MİLLİ HALTERCİMİZ KARACA TÜRKİYE 2’NCİSİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yaşar Karaca, Kulüpler Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda ..
MİLLİ TEKNOLOJİ YILDIZLARININ SINAV HEYECANI…
İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; DENEYAP Uygulama Sınavının Nevşehir’in de dahil olduğu 4..
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Basın Açıklaması.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar nedeniyle açıklamada bulundu...
NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü Ev Sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A PTEDÇ Eğitim Programı Tamamlandı
TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler’ Eğitimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversites..
BAŞKAN URGENÇ; TÜRK EĞİTİM-SEN BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİNİ BASIN VE KAMUOYU İLE PAYLAŞTI.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlar Kurulu Toplantısı, Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünde Başkomutanlık Meydan Muharebesinin ..
Hacıbektaş Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın plaka basımına Hacıbektaş’ta devam etmesi için gerekli olan unvan değişikliği ..
NEVŞEHİR İTFAİYESİ GÖNÜLLÜLERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekibi Psiko Sosyal Destek Gru..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI