Bugun...

"hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/42/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/s/keywords/hacibektas-myo-ve-hacibektas-ilce-milli-egitim-mudurlugu-arasinda-is-birligi-protokolu-imzalandi/42/61" İLE İLGİLİ HABERLER

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DSİ 12. (KAYSERİ) BÖLGE MÜDÜRÜLÜĞÜ NEVŞEHİR İLİ YATIRIMLARI
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2003-2016 yılları arasında (2003 ve 2016 yılları dâhil) Nevşehir iline tamamlanan ve ..
MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ MELİKENUR GÜNEŞ, AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımının milli boksörü Melikenur Güneş, Avrupa Boks Şampiyonasında Avru..
Avanos ilçe Parklarındaki Oyun Grupları Yenileniyor
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle parklarında bulunan çocuk oyun grupları yenileniyor. ..
Milli Boksörümüz Melikenur Güneş, Final Şansı Arıyor
Bulgaristan’da devam eden Avrupa Boks Şampiyonası’nda 46 kilogramda Türkiye’yi temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik v..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
NEÜ ile Yunus Emre Enstitüsü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü arasında ‘Türkçe Yaz Okulu’ işbirliği protokolü imzaland..
TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine Bağlı Olarak Faaliyetini Yürüte..
Milletvekili Açıkgöz'ün '' 'Asım' ın Nesli, Yerli ve Milli Nesildir'' başlıklı yazısı.
İstiklalin, istikbalin, sevgi ve hoşgörünün kutlu yurdu vatanımızda; milletimizin huzuru, bekası, geleceği bizim en büyü..
Hükümet Sistemi Halk oylaması sandık eğitim toplantısı gerçekleştirildi.
Ak parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanlığının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması sandık eğitim toplantısı ..
Kardelen Eğitim Kurumları’nda Mesleki Rehberlik Semineri Verildi
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Veri..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI