Bugun...

"kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/57/rss/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/s/keywords/kaymakam-ahmet-kavanoz-dan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji/57/rss/3" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
GİZLİGİDER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ebubekir GİZLİGİDER Berat Kan..
Eğrikuyu Köyü'nden Ahmet Taş Vefat Etti
Gülşehir İlçesi Eğrikuyu köyü sakinlerinden Ahmet Taş Vefat Etti
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik..
Açıkgöz 'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve..
Milletvekili Açıkgöz'den ''Miraç Kandili Kutlama Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ'' "Miraç Kandili Kutlama Mesajı" yayımladı. ..
BİRLİK’TE HAYAT DERGİSİ,NEVŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARINI TANITTI
Ankara’da yayımlanan ‘Birlik’te Hayat’ Dergisi Nisan ayı sayısında Nevşehir Belediyesi’nin yatırımlarını okuyucularına t..
Milletvekili Açıkgöz'ün '' 'Asım' ın Nesli, Yerli ve Milli Nesildir'' başlıklı yazısı.
İstiklalin, istikbalin, sevgi ve hoşgörünün kutlu yurdu vatanımızda; milletimizin huzuru, bekası, geleceği bizim en büyü..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI