Bugun...

"milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/36/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/36/38/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/36/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/s/keywords/milletvekili-acikgoz-den-kurban-bayrami-mesaji/36/38/33" İLE İLGİLİ HABERLER

Açıkgöz 'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve..
Milletvekili Açıkgöz'den ''Miraç Kandili Kutlama Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ'' "Miraç Kandili Kutlama Mesajı" yayımladı. ..
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SPOR MÜSABAKALARI BAŞLADI.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları Gülşehir İlçe Milli Eğ..
Milletvekili Açıkgöz'ün '' 'Asım' ın Nesli, Yerli ve Milli Nesildir'' başlıklı yazısı.
İstiklalin, istikbalin, sevgi ve hoşgörünün kutlu yurdu vatanımızda; milletimizin huzuru, bekası, geleceği bizim en büyü..
Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizliğider'den Sabah Namazı Çıkışı Halka Süt ve Poğaça İkramı.
Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizliğider Sabah Namazı Çıkışı Halka süt ve Poğaça İkramında bulund..
Açıkgöz, Sanayi esnafları ile Buluştu.
"Milletimizle birlikte bir Türkiye'yi 15 yılda 3 Türkiye yaptık. 16 Nisan'da #Evet oylarınızla Türkiye kazanacak. ..
Açıkgöz'den Devlet Hastanesi'ne Ziyaret.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ 16 Nisan' daki Cumhurbaşkanlığı Hüküme..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
Milletvekili AÇIKGÖZ, Kanada/ Montreal Ziyaret Gerçekleştirdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün, Kanada/ Montreal ziyaretini..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI