Bugun...

"milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/22/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/s/keywords/milli-haltercimiz-karaca-turkiye-2-ncisi-oldu/22/4" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR 1 KASIM SEÇİMLERİNE GÖRE OYLARINI ARTIRARAK, TÜRKİYE 28.LİĞİNDEN TÜRKİYE 21.LİĞİNE YÜKSELDİ
16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında AK Parti Nevşehir Teşkilatın..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, “23 NİSAN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN DEMOKRASİYE GEÇİŞ GÜNÜDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ..
Milletvekili Açıkgöz'ün '' 'Asım' ın Nesli, Yerli ve Milli Nesildir'' başlıklı yazısı.
İstiklalin, istikbalin, sevgi ve hoşgörünün kutlu yurdu vatanımızda; milletimizin huzuru, bekası, geleceği bizim en büyü..
Türkiye'nin Zaferine Binlerce Nevşehirli Ortak Oldu
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan halk oylamasında Türk Milleti’nin elde ettiği zafer, Nevşehir’de binlerce ..
ÜNVER, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu ü..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
NGC üyesi Haber50 Türkiye´nin en iyi yerel internet sitesi oldu
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü´nün (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdi..
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Heyeti Nevşehir'de
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik çalışmaları kapsamında, Çalışma Genel Müdiresi Sayın Nurcan ÖNDER başkanlığında, Çal..
 AÇIKGÖZ' ün, Yerli Düşünce Dergisi Mart 2017 sayısındaki ''Yerli ve Millî Anayasaya Evet''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün, Yerli Düşünce Dergisi Mart 2..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI