Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/12/reklam/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/12/reklam/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu,..
Vali Becel’den NEVÜ Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu’na Ziyaret
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktek..
NEVÜ İlahiyat Öğrencileri 3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması’na Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafın..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Demokratik toplumlarda Basın; haber verme, fikir ve kanaatlerin ifade edilmesi, toplumsal istişare sağlama, kamuoyu oluş..
NEVESOB 2022 YILI BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2022 yılı Başkanlar Kurulu Toplantısı 28 Aralık 2022 Çarşamba günü Birlik ..
NEVÜ SBMYO ile Türk Telekom AssisTT Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile Telekom AssisTT arasında, öğrencilerin mesleki gelişime yönelik ..
NTSO’DA 2022 YILI SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2022 yılının son olağan toplantısı, NTSO Meclis Salonu'nda düzenlendi. ..
‘Dünya Sinologlar Konseyi’ne Davet Edilen İlk Türk Akademisyen Öğretim Üyesi Dr. Ceylan, Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Çin Dili ve Ed..
NEVÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Doğal Yeraltı Soğuk Hava Depolarını İnceledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USETMYO) öğrencilerine yö..
''LGS Sınavı Hazırlıkları Okullarda Alınacak Tedbirler'' Konulu Toplantı Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ''LGS Sınavı Hazırlıkları Okullarda Alınacak Tedbirler'' konulu toplantı gerçekleş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI