Bugun...

"rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/10/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/10/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çeşitli Etkinlikler ile Kutlanıyor.
Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gülşehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen, Atatürk Anıtına çelenk sun..
Kozaklı MYO ‘Uyum Programı’ Kapsamında Öğrenci Gezileri Düzenledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından ‘2021-2022 Uyum Programı’ kaps..
Uyuşturucuya Bağlı Ölümler Geçen Yıla Göre Yüzde 26 Azaldı
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, hayata geçirilen uygulamalar ile ailelere yönelik bilgilendir..
Rektör Aktekin KOP Destekli Kabak Çekirdeği Eleme Tesisi Açılışına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, KOP destekli Kabak Çekirdeği Eleme Tesisi..
AFAD, Eğitim Çalışmalarına Devam Ediyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Nevşehir İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda; Görevliler ve afetzedelerin barınma ihtiyacı..
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Acil Durum Eğitimlerine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda; Görevliler ve afetzedelerin barınma ihtiyacını giderm..
Rektör Aktekin’den Funny Gıda ve Funny Cam A.Ş.’ye Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faal..
Derinkuyu MYO’dan 2021-2022 Dönemi Eğitim Öğretim Hazırlıkları İşbirliği ve İnceleme Ziyaretleri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu,..
Rektör Aktekin’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ Mesajı
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ Mesajı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI